Durant les vacances escolars de Nadal, del 23 de desembre 2015 i fins al dia 5 de gener 2016, el Servei a la Infància del Departament de Social del Comú d’Andorra la Vella va organitzar un seguit d’activitats destinades a infants de la Parròquia, de 3 anys a 10 anys d’edat, que es van desenvolupar a les instal·lacions comunals del Casal d’Infants El Llamp i a la Ludoteca de Santa Coloma.

Un total de 205 nenes i nens de la Parròquia van gaudir de les animacions, activitats i jocs que se’ls proposava, a més de participar en jocs d’aigua i de practicar la natació a la piscina de l’Escola Especialitzada de Nostra de Meritxell, sempre atesos i conduïts per 15 monitors del Servei.

Al Casal d’Infants El Llamp, la canalleta va realitzar-hi algunes activitats relacionades amb les tradicions nadalenques andorranes i d’arreu del món, i el 130 infants inscrit va celebrar-hi el Nadal, el Fi d’Any i els Reis. Els 75 nens i nenes que es van apuntar a les animacions organitzades a la Ludoteca de Santa Coloma van poder conèixer i descobrir-hi nous contes de Nadal, mentre se’ls feia jugar seguint el fil conductor de les historietes i relats més típics de les festivitats nadalenques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada