2014 en 10 tuits

twitter

La producció de tuits diaris és endimoniadament alta. Aproximadament 500 milions de missatges de no més de 140 caràcters són creats pels usuaris. Amb tot, de vegades, hi ha alguns tuits que tenen més importància que d’altres.

L’empresa 3AWorldWide ha seleccionat 10 per a resumir l’any i són els següents.

L’any va començar amb el famós selfie dels Oscars que automàticament es va convertir en tendència a la xarxa i que va arribar a tenir més de 3,3 milions d’retuits.

Altres notícies aparegudes a la xarxa de l’ocell que van generar enorme enrenou van ser la de l’abdicació del rei d’Espanya o la del guardó del premi Nobel de la pau per a una noia de 17 anys, sent la més jove a guanyar aquest premi.

Una catàstrofe va ser també un dels fets més seguits a la xarxa social de l’ocell. El vol de Malaysia Airlines MH17 que va deixar la xifra de 295 passatgers morts.

En una altra línia molt diferent, el discurs de l’actriu Emma Watson en les Nacions Unides sobre la igualtat entre homes i dones va aconseguir més de 52.000 retuits.

La petició d’acabar amb el segrest de 200 nenes nigerianes duta a terme per la Primera Dama nord-americana va ser també trending topic.

Si parlem d’esports hem de citar 4 fets que van fer esclatar la xarxa. La mossegada de Luis Suárez, la victòria mundialista d’Alemanya, la desena del Reial Madrid i el vestit de Lionel Messi a la gala de lliurament de la Pilota d’Or van fer furor.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

TOTES LES NOTÍCIES