El passat dissabte 23 de febrer es va celebrar la festa solidaria MtoB Andorra Edition. Gairebé 200 dones es van concentrar a la sala de congressos del Hotel Andorra Park per passar una nit de glamour i diversió, i a més, col·laborar amb el centre d’acolliment d’infants La Gavernera.

Les assistents van poder gaudir, entre altres coses, de sessions de manicura, perruqueria i maquillatge en els estants de O.P.I, GHD i Gala, van veure els avançaments de temporada de Lola Casademunt i de Lolë i van veure l’exposició de joies de Cervera, mentre sopaven i prenien un mojito o un gin.

L’esdeveniment va comptar amb la presència de la convidada especial Mónica de Tomás, periodista, model i fashion blogger internacional i de l’artista Josita Boluda, que a més va regalar quatre de les seves obres. La nit va ser amenitzada per l’actuació de l’artista mexicana Alondra i pel dj barcelonès Jimmy Casanovas, qui va estar punxant durant tota la festa.

Durant aquesta setmana Manhattan to Barcelona farà l’entrega de la donació dels beneficis al centre d’acolliment d’infants La Gavernera.