20 nous pisos de lloguer amb protecció oficial a la Seu

pisos-seuEl Centre Cívic El Passeig va acollir anit l’acte públic de presentació dels 20 habitatges de lloguer de la promoció Setúria de La Seu d’Urgell. A l’acte, presidit per l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla hi van participar Pere Esteve, president de la Fundació Nou Lloc, promotora de la iniciativa i Ignasi Batlle, director de Salas Serveis Immobiliaris, empresa responsable de la construcció, comercialització i gestió dels habitatges.

La promoció Setúria és un edifici plurifamiliar de nova construcció situat al carrer Guillem de Plandolit d’Urgell format per 60 pisos, 40 dels quals estan destinats a la venda i 20 a lloguer.

En els seus parlaments, l’alcalde urgellenc, Albert Batalla va destacar que aquesta promoció de pisos de lloguer “representa una important aposta feta en el seu moment per l’ajuntament de la Seu i que avui en recollim el fruit”. Batalla va afegir que amb aquests 20 habitatges de lloguer, la ciutat compta amb un nombre molt ampli d’habitatges de protecció oficial, que supera les ràtios d’altres ciutats semblants a la Seu d’Urgell.

Al Seu torn, Pere Esteve, president de la Fundació Nou Lloc, va destacar el valor social d’una iniciativa que “respon a una necessitat real dels ciutadans i ciutadanes de La Seu” i que “destaca per la seva innovació i qualitat, tant de projecte com d’execució”.

Esteve va reflexionar sobre les polítiques públiques de lloguer i va fer esment a la dificultat que suposa obtenir finançament per a projectes d’aquestes característiques.

La promoció Setúria compta amb el finançament del Triodos Bank, “una banca ètica que s’ha mostrat molt en sintonia amb la nostra visió, missió i valors”, ha apuntat Esteve.

Finalment, Ignasi Batlle, Director General de Salas Serveis Immobiliaris va explicar les característiques de l’edifici i els seus habitatges i va convidar als assistents a informar-se amb més detall i de manera personalitzada a les oficines de Salas.

Promoció Setúria

Setúria destaca per ser la primer edifici plurifamiliar de l’Alt Urgell en aconseguir la Qualificació Energètica A fet que es tradueix en un menor impacte ambiental i també en un important estalvi econòmic per als seus inquilins i propietaris que necessitaran menys energia per a mantenir un grau de confort òptim als seus habitatges.

L’obtenció de la qualificació energètica A ha estat possible gràcies a la implementació d’un sistema energètic d’alta eficiència com és la microcogeneració i a l’aplicació de múltiples mesures d’estalvi energètic com ara aïllaments especials o llums de presència, entre d’altres.

Els 20 pisos de lloguer tenen dos dormitoris, una superfície útil total d’entre 64 m2 i 82m2 i disposen de cuina independent, terrassa o balcó i garatge.

Totes les tipologies tenen una estudiada distribució que garanteix la major funcionalitat i aprofitament possible de l’espai a part de diferenciar la zona de dia de la de nit i garantir un màxim de lluminositat amb vistes a Castellciutat o el Cadí.

Els preus dels lloguers oscil·len entre els 408 i els 501 euros mensuals, garatge i despeses de comunitat inclosos.

Per a accedir als habitatges cal estar inscrit al Registre Únic de Sol·licitants, aportar la documentació necessària i fer una paga i senyal de 200€ que serà descomptada de la fiança en el moment de formalitzar el contracte de lloguer.

Les claus dels habitatges es lliuraran el dia 22 de febrer de 2014.

Les persones interessades en algun dels pisos poden adreçar-se, per a més informació i reserves, a les oficines de Salas Serveis Immobiliaris, al C/Sant Ot, 13 de La Seu d’Urgell o trucar al telèfon 973118236.

Des d’avui fins a final de mes s’atendrà en exclusiva a les persones que ja estiguin inscrites al registre i, a partir del dia 1 de novembre a tot aquell que hi estigui interessat.

Fundació Nou Lloc Habitatge Social

La Fundació Nou Lloc Habitatge Social és una entitat sense ànim de lucre que promou habitatges amb protecció oficial en règim de lloguer.

Va néixer l’any 2006 amb la vocació de facilitar l’accés a l’habitatge a les persones, independentment de les seves condicions econòmiques i socials i amb la voluntat de coordinar esforços i iniciatives, tant públiques com privades, per a satisfer les demandes socials en el camp de l’habitatge.

Setúria serà la tercera promoció que gestiona la fundació Nou Lloc. Les altres dues son El Triangle del 22@ (53 habitatges a Barcelona) i La Florida (36 habitatges a Matadepera).

Salas Serveis Immobiliaris és una gestora immobiliària amb més de 20 anys d’experiència i 2.500 llars lliurades. Com a gestora integral es responsabilitza de tots i cada un dels aspectes relacionats amb el desenvolupament d’una promoció, des dels estudis previs i el projecte fins a la comercialització.