20 nous pisos de lloguer amb protecció oficial a la Seu

pisos-seturiaL’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, ha visitat aquest matí els pisos de la Promoció Setúria acompanyat de Pere Esteve, president de la Fundació Nou Lloc, promotora de la iniciativa i d’Ignasi Batlle, director general de Salas Serveis Immobiliaris, empresa responsable de la construcció, comercialització i gestió dels habitatges.

Durant la visita, l’alcalde Batalla ha remarcat la importància de la promoció en tres aspectes: En primer lloc la ubicació en una zona de creixement natural de la ciutat que s’està dinamitzant, entre d’altres, amb la construcció del nou institut. En segon lloc, l’haver aconseguit l’etiqueta d’eficiència energètica A que implica un considerable estalvi per als inquilins i un menor impacte ambiental coherent amb els objectius de reducció d’emissions de CO2 de la ciutat de cara al 2.020. Finalment, Batalla ha remarcat la importància de posar l’abast de la ciutadania habitatges de qualitat amb protecció oficial a preus assequibles.

Al seu torn, tant Pere Esteve com Ignasi Batlle han explicat les característiques tècniques que han fet de Setúria el primer habitatge plurifamiliar de l’Alt Urgell en obtenir el certificat d’eficiència energètica A i que es resumeixen principalment en la disminució de les necessitats energètiques de l’edifici a través dels aïllaments i en obtenir aigua calenta i sanitària a través de la microcogeneració, un sistema centralitzat d’alta eficiència.

Promoció Setúria

La promoció Setúria és un edifici plurifamiliar de nova construcció situat al carrer Guillem de Plandolit d’Urgell format per 60 pisos, 40 dels quals estan destinats a la venda i 20 al lloguer.

Setúria destaca per ser el primer edifici plurifamiliar de l’Alt Urgell en aconseguir la Qualificació Energètica A fet que es tradueix en un menor impacte ambiental i també en un important estalvi econòmic per als seus inquilins i propietaris que necessitaran menys energia per a mantenir un grau de confort òptim als seus habitatges.

L’obtenció de la qualificació energètica A ha estat possible gràcies a la implementació d’un sistema energètic d’alta eficiència com és la microcogeneració i a l’aplicació de múltiples mesures d’estalvi energètic com ara aïllaments especials o llums de presència, entre d’altres.

La promoció dels 20 habitatges de lloguer han estat possibles gràcies al finançament de Triodos Bank, una banca ètica que ha tingut molt en compte els criteris ambientals i socials de la promoció a l’hora de donar-li suport.

Tots els pisos de lloguer tenen dos dormitoris, una superfície útil total d’entre 64 m2 i 82m2 i disposen de cuina independent i equipada amb forn, frigorífic i rentadora, safareig, terrassa i garatge.

Totes les tipologies tenen una estudiada distribució que garanteix la major funcionalitat i aprofitament possible de l’espai a part de diferenciar la zona de dia de la de nit i garantir un màxim de lluminositat amb vistes a Castellciutat o el Cadí.

Els preu mig dels lloguers és de 443 euros mensuals, garatge i despeses de comunitat inclosos.

Els habitatges estan finalitzats i llestos per a ser habitats. Les persones interessades poden adreçar-se a les oficines de Salas Serveis Immobiliaris, al C/Sant Ot, 13 de La Seu d’Urgell o trucar al telèfon 973118236.

Fundació Nou Lloc Habitatge Social

La Fundació Nou Lloc Habitatge Social és una entitat sense ànim de lucre que promou habitatges amb protecció oficial en règim de lloguer.

Va néixer l’any 2006 amb la vocació de facilitar l’accés a l’habitatge a les persones, independentment de les seves condicions econòmiques i socials i amb la voluntat de coordinar esforços i iniciatives, tant públiques com privades, per a satisfer les demandes socials en el camp de l’habitatge.

Setúria serà la tercera promoció que gestiona la fundació Nou Lloc. Les altres dues son El Triangle del 22@ (53 habitatges a Barcelona) i La Florida (36 habitatges a Matadepera).

Salas Serveis Immobiliaris

Salas Serveis Immobiliaris és una gestora immobiliària amb més de 20 anys d’experiència i 2.500 llars lliurades. Com a gestora integral es responsabilitza de tots i cada un dels aspectes relacionats amb el desenvolupament d’una promoció, des dels estudis previs i el projecte fins a la comercialització

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.