El Govern, a proposta del titular d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, ha aprovat l’obertura de la convocatòria dels ajuts a projectes de recerca i transferència de temàtica andorrana per a l’any 2018.

La convocatòria té dues modalitats: un ajut de recerca o de transferència de temàtica genèrica sobre la realitat andorrana que aporti nou coneixement científic o que sigui aplicable per al país, i un ajut de recerca o de transferència d’aplicació a Andorra que respongui els principis promoguts per la Fundació ActuaTech. La dotació global de la convocatòria és de 20.000 euros. Es preveu atorgar un ajut de 10.000 euros per a cadascuna de les modalitats.

L’any 2014, el Govern va promoure la creació de la Fundació ActuaTech a través de la qual pretén desplegar i impulsar projectes tecnològics i innovadors d’alt valor afegit que contribueixin a fer d’Andorra un Living Lab, i apropar el món de la recerca i la innovació als diferents sectors econòmics d’Andorra amb projectes aplicats de transferència tecnològica. (http://www.actua.ad/actuatech).

L’objectiu de la convocatòria dels ajuts de temàtica andorrana és promoure i estimular la realització de treballs de recerca o de transferència que tinguin com a objecte d’estudi Andorra i/o que tinguin una aplicació o utilitat directa per al país.

Poden sol·licitar els ajuts:

• Persones nacionals o estrangeres, a títol individual o en grup.
• Entitats (institucions universitàries, centres de recerca, tecnologia o transferència, empreses i altres actors socioeconòmics) nacionals o estrangeres.

El termini de presentació de les sol·licituds s’obre l’endemà que es publiqui la convocatòria al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) i es tanca el 27 de juliol del 2018, dins de la franja horària d’obertura al públic del Servei de Tràmits del Govern.

Per a més informació us podeu adreçar a l’Àrea de Recerca, al compte de correu electrònic recerca@govern.ad.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada