(2-1) El Plantio veu com el Burgos li remunta el partit al FC Andorra

Albanis en el moment de marcar el gol al Burgos
Albanis en el moment de marcar el gol al Burgos (FC Andorra)

Els primers minuts del Burgos – FC Andorra han tingut un parell d’ocasions per als tricolors amb Moha i Albanis que ho intentaven. A mesura que ha anat passat el temps, els locals han començat a combinar millor i a atansar-se a la porteria andorrana. Però, ha estat el conjunt d’Eder Sarabia el que ha anotat primer el gol després d’una molt bona triangulació entre Pampín, Moha i Albanis que ha definit molt bé, picant la pilota per sobre del porter del Burgos. Així, amb la diana d’Albanis, al minut 39 de la primera meitat, el FC Andorra arribava amb avantatge al descans.

La segona part no ha començat massa bé per als tricolors, tot i que Valera ha tingut una ocasió per a posar el 0 a 2 en el marcador quan només feia dos minuts que s’havia reiniciat el matx. Ha estat al 53 quan el Burgos ha igualat l’encontre amb un gol des de fora de l’àrea. L’ha engaltat Elgezabal i l’esfèrica, en la seva trajectòria, ha tocat a les cames d’un defensa sorprenent, així, al porter andorrà. Amb l’1 a 1, el Burgos s’ha crescut i ha iniciat una intensa pressió sobre l’àrea del FC Andorra, disposant de vàries ocasions. El panorama, doncs, no pintava bé.

Dit i fet, en una de les accions dins de l’àrea, el jugador tricolor Alti, que feia no res havia vist una tarja groga, tocava la pilota amb el braç dret. En la revisió del VAR, el col·legiat, que primer no havia xiulat la pena màxima, ha indicat penal en veure la imatge i, per sort per a Alti, no li ha ensenyat la segona groga. El penal l’ha transformat Curro, als 69 minuts, posant el 2 a 1 en el lluminós.

Durant el que restava de partit els andorrans ho han intentat i, de la seva banda, el Burgos es tornava més conservador per a mantenir el resultat sense assumir massa riscos. Així ho ha fet fins al minut 90. És en aquest moment quan l’àrbitre ha afegit 7 minuts més de joc. Uns minuts que no han servit per a que el FC Andorra, pogués, com a mínim, empatar el partit.