2.000 inscrits a la Cursa Popular Illa Carlemany (Vídeo)

La Cursa Popular Illa Carlemany, que enguany ha celebrat la seva quarta edició, ha tingut 2.000 inscrits per les dues curses que s’han fet aquest diumenge al matí. Les dues curses, una de dos quilòmetres i una altra de cinc, han començat al costat del centre comercial per acabar al Prat del Roure. Segons ha explicat el secretari d’Estat d’Esports, Jordi Cerquerda, aquesta cursa, que celebra el Dia de l’Esport per a tothom, pretén conscienciar sobre la importància de la pràctica de l’esport.

El cap del Govern, Antoni Martí, ha estat l’encarregat de donar els trets de sortida de les dues curses, que han comptat amb un 60% de participació la primera i un 40% la segona sobre el total d’inscrits, segons ha explicat Cerqueda.

cursa-1 Cerqueda ha assenyalat també que més enllà de les marques, el més important és que hi hagi participació en aquest tipus d’esdeveniments i que la ciutadania prengui consciència de la importància de la pràctica de l’esport.

El secretari d’Estat d’Esports ha destacat que la cursa pugui fer-se pels carrers d’Escaldes-Engordany i Andorra la Vella i ha afegit que ‘la resposta de la gent demostra que ha arribat bé el missatge que volíem transmetre’, que és que l’esport és un factor important per a la salut de les persones.