1r Concurs Carnet Jove de Microrelats

El Carnet Jove Andorra, amb la col·laboració de l’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques – Govern d’Andorra, organitza el 1r Concurs Carnet Jove de Microrelats, amb la voluntat d’incentivar l’escriptura i la creació artística.

El concurs està adreçat a qualsevol usuari del Carnet Jove Andorra que vulgui presentar el seu microrelat en català, de temàtica lliure i amb una extensió màxima de 200 paraules. Les obres que es presentin hauran de ser originals i inèdites.

Els relats s’hauran d’enviar abans del 2 de maig a través d’una plataforma habilitada a la pàgina de Facebook del Carnet Jove.

En aquesta primera edició hi haurà dos premis. Un premi per al guanyador de la categoria de 12 a 17 anys que consisteix en 100 € en metàl·lic i un altre premi de 200 € en metàl·lic per al guanyador de la categoria de 18 a 30 anys.

El jurat, format per professionals del món literari i de la comunicació, també tindrà l’oportunitat d’atorgar un accèssit (lot de llibres) en cadascuna de les categories.

El veredicte del jurat es donarà a conèixer el dia 9 de maig a través dels mitjans de comunicació del Carnet Jove Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.