L’Institut Ontomèdic Dra. Codina, amb la col·laboració del Comú d’Andorra la Vella, la Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO, una entitat financera i Pedagogía 3000, organitza les 1es Jornades Científiques per a una Nova Perspectiva Educativa Andorra 2015, que tindran lloc el proper dia 10 d’octubre al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, a la Sala Consòrcia.

L’entrada a les jornades és gratuïta a través del correu electrònic inscripcion.jceduand@gmail.com (veure condicions a www.angelscodina.com) i està dirigida a educadors, metges, psicòlegs, pares i persones interessades. Durant la jornada hi hauran 6 ponències que tractaran de la innovació educativa amb diversos professionals del sector, com l’antropòloga Noemí Paymal; la llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació i terapeuta Carmen Codina; el pediatra i cap de Neonatologia Josep Estrada; la psicòloga Marta Compte; la filòloga Hispànica i Romànica Carmen Cabestany; i la investigadora clínica i també organitzadora de les jornades Àngels Codina.

Durant les jornades es farà la presentació oficial a Andorra del llibre científic educatiu de Pedagogía 3000: “Los niños y niñas de hoy y de mañana”, de l’edició KIER i compilat per Noemí Paymal, antropòloga, creadora de Pedagogía 3000 i directora d’Emane (Enllaç Mundial per a una Nova Educació). El llibre recull articles científics sobre els canvis fisiològics, psicoemocionals i neurològics dels nens i nenes, i l’educació que necessiten, amb aportacions de la mateixa organitzadora Àngels Codina.

La jornada tancarà amb un concert del Cor de l’Escola Andorrana de 2a ensenyança d’Encamp.

Una de les finalitats d’aquests jornades és que Andorra esdevingui un centre de referència internacional en la Nova Perspectiva Educativa per a les noves generacions, fora dels encasellaments restrictius de la creativitat, respectant i potenciant les seves capacitats innates, amb els valors de la bona convivència, respecte de l’ altri i cooperació com a eix fonamental. Una educació Integral, tenint com a base l’Educació del Ser.

Sobre l’Institut Ontomèdic Dra. Codina:

La Dra. Codina és llicenciada en Medicina General / Ontomedicina. Clínica EMDR (Eyes Mouvement Desensitization and Reprocessing). Self & Sport Mental control. Dietètica i Nutrició. Investigadora Clínica.

L’Institut Ontomèdic Dra. Codina forma part del conveni internacional de l’Alianza Científica 3000, que proposa la realització d’una investigació científica internacional conjunta a favor dels nens i nenes d’avui i de la transformació educativa. La Dra. Codina n’és la coordinadora a nivell europeu.

Des de principi dels anys 90, la Dra. Codina investiga la relació Cos-Ment-Camp Energètic Humà que integra diferents coneixements mèdics, psicològics, filosòfics i de la física moderna, i que l’ha portat a elaborar el seu propi mètode terapèutic en l’àmbit de la Medicina Vibracional: l’Ontomedicina (una cosmovisió medico-clínica per al S.XXI).