El  pròxim dilluns comencen els exàmens de la Prova oficial de batxillerat (POB) que s’allargaran fins el 23 de maig. En la convocatòria 2017, es presenten 197 candidats: 178 escolars i 19 candidats lliures. Els candidats lliures no es presenten a tots els exàmens, i ho fan de manera esglaonada, ja que tenen un termini de 5 anys per obtenir el títol de batxiller.

El batxillerat científic i tecnològic registra el major nombre d’inscripcions (79), seguit de l’econòmic i social amb 58 inscripcions, de l’artístic i de la comunicació amb 37, i de l’humanístic i lingüístic amb 23 inscripcions.

Els exàmens de la POB comencen aquest dilluns a les 8.30 h amb les proves del bloc 2: Arts plàstiques i dibuix artístic, matemàtiques (científic), economia, i filosofia. Ja per la tarda, tindran lloc les proves escrites de llengua i literatura franceses. Els exàmens de les altres assignatures es desenvoluparan al llarg de la setmana, en horaris també de matí i tarda, i el dilluns i dimarts de la setmana següent.

Els resultats es publicaran dijous 1 de juny a les 12 hores al tauler d’anuncis del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i a la pàgina web www.educacio.ad.

Tots els exàmens de la POB tenen lloc al Centre de Formació Professional, situat a la carretera d’Os de Civís, s/n, a Aixovall, AD600 Sant Julià de Lòria. Per a més informació, es pot consultar la pàgina www.educacio.ad.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada