197 candidats s’examinaran a partir d’aquest dilluns a la Prova oficial de batxillerat 2017

El  pròxim dilluns comencen els exàmens de la Prova oficial de batxillerat (POB) que s’allargaran fins el 23 de maig. En la convocatòria 2017, es presenten 197 candidats: 178 escolars i 19 candidats lliures. Els candidats lliures no es presenten a tots els exàmens, i ho fan de manera esglaonada, ja que tenen un termini de 5 anys per obtenir el títol de batxiller.

El batxillerat científic i tecnològic registra el major nombre d’inscripcions (79), seguit de l’econòmic i social amb 58 inscripcions, de l’artístic i de la comunicació amb 37, i de l’humanístic i lingüístic amb 23 inscripcions.

Els exàmens de la POB comencen aquest dilluns a les 8.30 h amb les proves del bloc 2: Arts plàstiques i dibuix artístic, matemàtiques (científic), economia, i filosofia. Ja per la tarda, tindran lloc les proves escrites de llengua i literatura franceses. Els exàmens de les altres assignatures es desenvoluparan al llarg de la setmana, en horaris també de matí i tarda, i el dilluns i dimarts de la setmana següent.

Els resultats es publicaran dijous 1 de juny a les 12 hores al tauler d’anuncis del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i a la pàgina web www.educacio.ad.

Tots els exàmens de la POB tenen lloc al Centre de Formació Professional, situat a la carretera d’Os de Civís, s/n, a Aixovall, AD600 Sant Julià de Lòria. Per a més informació, es pot consultar la pàgina www.educacio.ad.