18 aules noves a l’escola andorrana de Santa Coloma

Els treballs de l’ampliació de l’escola andorrana de Santa Coloma comencen aquest estiu i s’allargaran per espai de 18 mesos. Es construiran 18 aules noves i s’aconseguirà reagrupar tots els estudiants del mateix sistema educatiu en un únic edifici.

La jornada a l’escola andorrana ha començat amb una visita de les institucions per tot l’edifici, on han rebut algunes explicacions dels treballs que es duran a terme. Aquest estiu comença la primera fase de l’ampliació del centre. Uns treballs que s’allargaran per espai de 18 mesos, període durant el qual no hi haurà activitat lectiva. Una remodelació necessària per poder reagrupar a tots els alumnes en el mateix edifici, ha destacat el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres.

L’arquitecte Marc Monegal ha estat el guanyador del concurs d’idees i serà el seu projecte l’escollit per realitzar l’ampliació de l’escola andorrana. La calidesa, la introducció d’elements nous i l’eficiència energètica són alguns dels trets característics.. L’arquitecte també ha posat en relleu la modernització de la façana principal.

En total seran 18 aules noves, una ampliació de 2.500 m2 i s’aconseguirà una capacitat per a 1.200 alumnes. El pressupost d’execució dels treballs és de 3 milions i mig d’euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.