175 aplecs sardanístics durant el 2013

175 trobades sardanístiques es celebraran durant aquest 2013 repartits per Catalunya, Andorra i la Catalunya Nord, tal i com recull la Guia d’Aplecs editada per la Federació Sardanista de Catalunya. Es tracta d’una xifra molt similar a la dels darrers anys.

Tots aquestes esdeveniments territorials es celebraran en paral·lel als actes de la capitalitat de la sardana, que enguany ostenta el municipi d’Arenys de Munt. La proclamació oficial serà el 16 de març. A partir d’aquesta data, i fins que Barcelona agafi el relleu al primer trimestre de 2014, s’organitzaran més d’una vintena d’actes, així com l’entrega dels Premis Capital de la Sardana (9 de novembre) i la cloenda del campionat de Colles Sardanístiques de Catalunya (març de 2014).

La guia d’aplecs, elaborada per la Federació Sardanista de Catalunya a partir de les entitats locals, agrupa totes les trobades que se celebren durant l’any en els territoris de Catalunya, Andorra i Catalunya Nord. Des d’aquest any, també està disponible en format digital: www.guia.sardanista.cat

Per Ens de comunicació / ACPG – Redacció

TOTES LES NOTÍCIES