El Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior comunica que la Prova oficial de Batxillerat (POB) tindrà lloc els dies 23, 24, 25, 26, 27 de maig i 2 i 3 de juny. En la convocatòria 2016 de la POB es presenten 169 candidats: 155 escolars i 14 candidats lliures.

El Batxillerat científic i tecnològic registra el major nombre de candidats (66), seguit del Batxillerat econòmic i social (45), Batxillerat artístic i de la comunicació (37), i del Batxillerat humanístic i lingüístic (21).

Els candidats lliures no es presenten a tots els exàmens, ho fan de manera esglaonada, ja que tenen un termini de 5 anys per obtenir el títol de batxiller. Les proves escrites es faran els dies 23, 24, 25 i 26 de maig en horari de matí i tarda, mentre que els exàmens orals tindran lloc el 27 de maig i els 2 i 3 de juny en hores assignades de matí i tarda.

Els resultats de la POB es publicaran el dijous 7 de juny a les 12 hores al tauler d’anuncis del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, i a la pàgina web www.educacio.ad.

Tots els exàmens de la POB tenen lloc al Centre de Formació Professional, situat a la carretera d’Os de Civís, s/n, a Aixovall, AD600 Sant Julià de Lòria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada