Unicef rep un donatiu de 10.000 euros del Basquet Club Andorra

Unicef Andorra ha rebut avui el donatiu del què el Bàsquet Club MoraBanc Andorra ha aconseguit gràcies a totes les accions solidàries organitzades durant la passada temporada i que s’engloben en l’acord de col·laboració que les dues entitats van signar l’octubre de 2015. La acció principal i que és la base d’aquesta aliança és lluir el logotip d’Unicef a les samarretes d’escalfament de l’equip.

Pel que fa a la donació, ha estat de 10.000 € en total i s’han aconseguit gràcies a les diferents accions que s’han anat organitzant com el partit Champions for Unicef que van jugar polítics, periodistes i representants de la societat andorrana, la venda de marxandatge com samarretes i xapes, la recaptació íntegra del partit que de Lliga Endesa que el MoraBanc Andorra va jugar amb el Divina Seguros Joventut de Badalona i la venda de la 3a edició del llibre “El joc que estimem” amb pròleg de Juanma Iturriaga i 13 relats escrits per persones vinculades al bàsquet.

Aquest 10.000 euros es destinaran al projecte d’UNICEF al Bhutan per millorar l’accés a una educació inclusiva de qualitat als infants amb discapacitat.

TOTES LES NOTÍCIES