Un total de 167 alumnes pirinencs de segon curs de batxillerat del Pirineu (44 més que al juny de 2018), estan convocats demà dimecres 12 de juny, a dos quarts de nou del matí, al tribunal de les proves de selectivitat ubicat al centre cultural Les Monges de la Seu d’Urgell.

Els exàmens de les PAU tindran lloc els dies 12, 13 i 14 de juny. El tribunal estarà constituït pel president i 6 vigilants/correctors.

D’aquestes 167 estudiants, 54 provenen de l’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell (Alt Urgell), 44 de l’Institut Pere Borrell de Puigcerdà (Cerdanya) i 19 de l’Institut Hug Roger III de Sort (Pallars Sobirà).

Cal remarcar que per primera vegada, enguany també s’examinaran 50 estudiants que han cursat batxillerat a Andorra, els quals només s’examinaran de les matèries de la fase especifica per incrementar la seva nota d’accés a la fase d’admissió.

A més, s’hi examinaran 6 alumnes que estan assignats al Tribunal Ordinari Específic (TOE). En aquest tribunal s’examinen els estudiants amb dislèxia, TDA i TDAH.

Els exàmens es realitzen en horari de matí i de tarda, s’inicien a les nou del matí i acaben a dos quarts de sis de la tarda, i entre examen i examen, els alumnes disposen de 30 minuts de descans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada