165 donacions, a l’equador de la col·lecta de sang

sangLa campanya d’extracions de sang de la Creu Roja arriba a la meitat. Tancades les donacions a Canillo, Andorra la Vella, Escaldes-Engordany, i el Pas de la Casa, s’ha assolit la xifra de 165 extraccions.

La Creu Roja vol animar la ciutadania a participar a la campanya de donacions els dos dies que queden per endavant, ja que el sistema sanitari sempre requereix de disponibilitat de sang, per exemple, per poder fer transfusions en casos d’urgència com accidents o operacions quirúrgiques.

Les extraccions continuaran al llarg del que queda de setmana. Demà dijous es faran a la Massana, a l’edifici de la Closeta, i també a Ordino, al centre esportiu. La campanya s’acabarà divendres al centre esportiu d’Encamp i al centre de congressos de Sant Julià de Lòria.

La primera col·lecta de sang d’enguany va ser el març passat i en dos dies es van sumar 224 donacions, que van marcar un bon inici a la campanya. A aquesta xifra s’hi afegiran les d’aquesta setmana i les de les dues campanyes que es faran durant el que queda d’any. Entre totes s’espera superar la xifra de les 1.500 donacions per fer honor a l’eslògan “Som donants d’alçada”, després de les 1.047 que es van aconseguir en tot l’any passat.