Qui mana a la teva vida?

Pel que sembla una pregunta fàcil. Qui mana en la teva vida? Amb una resposta aparentment també senzilla: “Jo mano en la meva vida”. La pregunta es complica quan volem aprofundir. Quina part meva, mana en la meva vida? Moltes vegades actuem i  decidim amb por. Per tant seria just dir, que en prendre una decisió d’aquesta manera, mana en la nostra vida la por. Potser no li diem res a una persona que ens agrada per por al rebuig. A la feina no dono idees per por que no s’acceptin. No vesteixo com m’agradaria per por al què diran.

No ballo per por al ridícul. Potser la por no ens ha deixat trobar parella, destacar a la feina, sentir-nos a gust amb nosaltres mateixos, o senzillament divertir-nos. Val la pena prendre el control de la nostra vida i viure sense por. No confonguem no tenir por de no tenir prudència o convertir-nos en arrogants. Us puc assegurar que si t’enfrontes a la por a poc a poc i planejant com fer-ho començareu a veure canvis substancials en la vostra vida. Només en tenim una i no hem de permetre a la por que no ens deixi viure-la.

Permeteu que us aconselli un vídeo per allò que val més una imatge que mil paraules. Cerca a youtube Saga Falabella pors. Espero que aquest vídeo us impacti tant com a mi i us animi a canviar.

TOTES LES NOTÍCIES