En el marc de la celebració del Dia internacional de la Francofonia 2014, el Ministeri d’Educació i Joventut i la Comissió Nacional Andorrana per a la Unesco van organitzar un concurs de collages sobre poemes de Jacques Prévert.

De manera individual o per classe, els alumnes estaven convidats a expressar-se artísticament al voltant dels poemes de Prévert que van esdevenir cèlebres arreu del món de la Francofonia i van ser i són apresos per molts escolars.

La idea d’aquest concurs era donar a conèixer el poeta i sensibilitzar els alumnes respecte als aspectes tècnics, a l’associació d’idees per assemblar elements i a l’estètica de la composició del collage.

Al concurs s’han presentat 160 treballs d’alumnes de maternal, primera i segona ensenyança dels tres sistemes educatius del país.

El lliurament de premis tindrà lloc el dijous 19 de juny a les 18 h a l’edifici administratiu del Govern (planta baixa), amb l’assistència de la ministra d’Educació i Joventut, Roser Suñé, i de la presidenta de la Comissió Nacional Andorrana per a la Unesco, Elisenda Vives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada