16 empreses prenen part del ‘Job Meeting’ organitzat pel Servei d’Ocupació

Persones en recerca de feina participant a un job meeting
Persones en recerca de feina participant a un ‘job meeting’. Foto: SFG.

El Servei d’Ocupació d’Andorra (SOA) ha organitzat aquest dijous un Job Meeting per a la temporada d’hivern 2021-2022, una jornada adreçada a posar en contacte empreses oferents de feina per a aquesta campanya i persones inscrites en recerca de feina al SOA.

L’acte, que ha tingut lloc al Centre de Formació Professional d’Aixovall, ha comptat amb una setantena de demandants de feina i 16 companyies de sectors que veuen incrementada notablement la seva activitat amb l’arribada de la neu.

La jornada ha començat a les 10 hores amb la presentació, per part de les empreses, de les oportunitats laborals que ofereixen de cara a la temporada d’hivern, així com les condicions dels llocs de treball i els requisits per accedir-hi. Posteriorment, en un espai habilitat amb estands per a cada empresa, les persones interessades han pogut presentar la seva candidatura i passar una primera entrevista laboral amb els responsables de recursos humans de les empreses en què els ha interessat postular.

El secretari d’Estat d’Economia i Empresa, Èric Bartolomé, hi ha assistit i ha posat en relleu la importància del format de Job Meeting, ja que permet un contacte directe entre persones en recerca de treball i companyies. Actes com el d’avui, ha destacat Bartolomé, són “importantíssims” especialment en el marc de la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2, “que ha tingut impacte sobre el nombre de persones inscrites al SOA”.

TOTES LES NOTÍCIES