Temptació i inici

La temptació apareix quan alguna cosa ens atrau, quan ens crida sense veu. Ens sentim impulsats i empesos cap al que ens atreu de manera irremeiable i sense arguments que ho sustentin. Per tots és sabut que la llum atrau els insectes. Quan l’atracció esdevé irrefrenable es converteix en l’inici. Per això vaig titular aquest text temptació i inici. Molts inicis són conseqüència d’una atracció amb bon final.

Intentes analitzar l’atracció i no només no té explicació sinó que a més no veus res que et desencanti. Arribats a aquest punt és l’inici. Inicies la teva travessia cap a la llum. Pel que fa als insectes en realitat confonen la llum artificial amb la lluna o amb les estrelles que en alguns casos els serveix per guiar-se o fins i tot per aparellar-se. Iniciar el recorregut cap a aquest imant irresistible del que sents l’atracció et mostrarà a mesura t’acostis si és simplement una llum artificial o un estel.

Arribats a aquest punt molts poden pensar que millor em quedo quiet a casa i d’aquesta manera segur que no em cremaré, metafòricament parlant amb una bombeta. La vida està per viure-la, per experimentar i descobrir, per emocionar-se. Per descomptat que amb precaució, per descomptat que amb cautela, amb prevenció etc. etc. Tots sabem que per aprendre a caminar caiem però també sabem que val la pena caminar.

TOTES LES NOTÍCIES