154.000 euros de subvenció per a Ramaders d’Andorra SA

Un ramat de vaques pasturant a Andorra la Vella
Un ramat de vaques pasturant a Andorra la Vella. Foto: Fòrum.ad

Llum verda de l’administració central al pagament de l’ajut corresponent al tercer i quart trimestre de l’exercici 2022, en concepte de foment de la producció de productes agraris de qualitat que es comercialitzen sota el segell de carn de qualitat controlada d’Andorra. L’ajut ha estat per a Ramaders d’Andorra SA per un import total de 154.630 euros per al període de producció ara esmentat.

Ramaders d’Andorra és l’única societat autoritzada pel Departament d’Agricultura a utilitzar el segell oficial de control i garantia ‘Carn de Qualitat controlada d’Andorra’ i el segell de la carn que es comercialitza sota la “IGP Carn d’Andorra”.

Aquest segell permet la comercialització de les carns i productes que s’obtenen dels animals de renda que es crien i s’engreixen per part de les explotacions ramaderes dels país d’acord amb els procediments de producció i control que estan establerts en el marc normatiu que regula els règims de producció de les carns que es comercialitzen sota aquests distintius, que garanteixen un procés diferenciat de producció de qualitat superior.

Amb aquesta subvenció es continua donant suport a la producció i la carn de qualitat del país, afavorint a més que també es fomenti així, el consum de productes de proximitat.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES