compromisDivendres, a les 8 del vespre, es va presentar la plataforma ciutadana Compromís X la Seu, a càrrec d’Òscar Ordeig. Una conferència de 45 minuts, a través d’una projecció, per fer una diagnosi de la situació actual i llançar propostes de futur. També per obrir un debat entorn de la nova Plataforma per sumar sensibilitats i construir una alternativa per a la ciutat ‘que inverteixi les males dades econòmiques i socials del moment actual’.

Durant l’acte,ÒscarOrdeig va fer una crida a no resignar-se en aquests moments de crisi i va demanar sumar esforços de sensibilitats diferents, però que tinguin com a objectiu comú ‘provocar un revulsiu a la Seuper recuperar dinamisme econòmic, social i cultural’.

L’esdeveniment, que es va dur a terme a l’auditori de les Monges, va servir ‘per constatar la necessitat de cercar un nou projecte per a la Seu, amb noves idees i la unitat necessària per tirar-lo endavant’.

En finalitzar la presentació es va obrir un debat entre el públic per reflexionar entorn de les propostes presentades i sobre la necessitat que tots els ciutadans es comprometin amb el futur de la Seu i en la Plataforma. Les intervencions es varen centrar en la necessitat d’aturar la pèrdua de població i d’empobriment de la Seu dels darrers anys i de recuperar la il·lusió amb un projecte col·lectiu engrescador.

La Plataforma, que porta per nom “Compromís X la Seu. La Seu, la nostra prioritat” continuarà fent actes i debats ‘per convidar a totes les persones que vulguin capgirar la situació actual a participar en un projecte col·lectiu de canvi’.

Durant l’acte es varen presentar tres Compromisos de treball. El primer, amb la transparència. El segon, amb els serveis públics. I el tercer, amb l’ocupació.

Per últim, es va demanar ‘una defensa més intensa del Pirineu i recuperar els serveis i inversions públiques perdudes durant els darrers anys’.

Text i foto: PSC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada