15 restaurants participen en l’oferta del Menú de Festa Major d’Andorra la Vella

Un total de 15 restaurants (dos menys que l’any passat) oferiran del 3 al 19 d’agost el menú gastronòmic de Festa Major d’Andorra la Vella. Els preus dels menús oscil·laran entre els 12,50 i els 35 euros, i els clients puntuaran el menjar. A partir de les valoracions fetes, qui guanyi s’endurà un trofeu i els clients participants entraran en un sorteig d’activitats de lleure a la parròquia. L’acte de presentació s’ha dut a terme aquest dimecres al matí amb la presència del cònsol menor Jordi Minguillon i els representants dels quinze restaurants participants en l’oferta gastronòmica.

Per tercer any consecutiu, restauradors de la parròquia oferiran el Menú de Festa Major com un ‘valor de qualitat afegida’, segons el president de la Unió Hotelera Òscar Juliàn, a les activitats que es desenvolupen durant la festa gran d’Andorra la Vella: ‘un dels aspectes més importants que tenen les Festes Majors a part de la diversió i els actes culturals és la gastronomia’.

El Menú de Festa Major, però, anirà més enllà dels dies concrets de festa, començarà el dia 3 d’agost i s’acabarà el 19 d’agost. Són un total de quinze restaurants que hi participen enguany. Cada restaurador ofereix un menú, amb uns preus que oscil·len entre els 12,50 i els 35 euros, en funció de l’oferta gastronòmica. Segons Eva Roma, cap d’Àrea de Promoció Econòmica, d’aquesta manera ‘l’oferta és més àmplia i s’arriba a més públic’.

L’Àrea de Promoció Econòmica del Comú d’Andorra la Vella repeteix l’experiència després de l’èxit assolit els dos darrers anys, però sobretot en l’edició de l’any passat, segons ha explicat el cònsol menor i conseller de Promoció econòmica, Jordi Minguillon. El 2011 es van consumir 753 menús i van assolir una valoració mitjana dels clients de 4,59 punts sobre 5.

Minguillon ha recordat que els clients puntuen els menús i que el més ben valorat s’endú un trofeu. Entre els participants se sortegen diferents activitats lúdiques de la parròquia.

Els restaurants participants són: 1940 restaurant (Hotel Pyrénées); Art Hotel; Bodega Poblet; Celler d’en Toni; Eximi; La Bohème (Pyrénées); La Borda Pairal 1630; La Cava Ronaldo; Restaurant Ca la Conxita; Restaurant Can Benet; Restaurant Can Manel; Restaurant el Gran Cafè (Plaza Suite Hoetl); Resturant Mezza Luna (Carlton Plaza); Restaurant Minim’s; i Sushi and Gong.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.