Fins a mitjans de mes, la policia ha detingut una quinzena de persones en el marc de la campanya d’estiu de controls d’alcoholèmia. Aquesta acció preventiva pretén reduir la sinistralitat i conscienciar del risc que comporta barrejar alcohol i volant. Aquesta nit hem acompanyat una patrulla.

Nit de divendres tranquil·la a la carretera. El primer dels dos o tres controls que farà aquesta patrulla de policia al llarg de la nit acaba sense cap multa administrativa ni detenció per conduir sota els efectes de l’alcohol. Amb tot, la policia recorda que no es pot abaixar la guàrdia. Les nits del cap de setmana i de festes majors, així com l’hivern són els períodes en què més persones es posen al volant havent begut. Per això, l’estiu és una de les dates fixades al calendari per fer una campanya de controls preventius d’alcoholèmia. Des del 30 de juny, una quinzena de persones han estat detingudes per donar una taxa superior a la permesa.
 

L’anunci d’aquesta campanya vol tenir un efecte preventiu i dissuasiu. La majoria de ciutadans que aquesta nit han hagut de bufar consideren que aquestes accions són necessàries.

La percepció del cos de policia és que aquest tipus de campanyes tenen un efectiu preventiu. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada