14 propostes en els Cursos i Tallers per a la Gent Gran a la capital

El Comú de la Parròquia d’Andorra la Vella informa dels continguts de les activitats que proposa la Conselleria de Social a la Gent Gran, per a la temporada 2012-2013, i comunica que el corresponent període d’inscripcions generals, d’una durada de 5 dies, començarà el dilluns 10 de setembre i clourà el divendres 14 de setembre.

Les inscripcions hauran d’efectuar-se al Punt Informació Gent Gran, avinguda Príncep Benlloch, 26-30, 3er pis, de les 09.30 hores a les 13.30 hores.

Els Cursos i Tallers per a la Gent Gran d’Andorra la Vella començaran el dilluns 1 d’octubre amb 14 propostes.

El dilluns 1 d’octubre del 2012 s’iniciaran les activitats de la nova temporada 2012-2013 que proposa el Servei Gent Gran de la Conselleria de Social del Comú d’Andorra la Vella, adreçades a totes les persones jubilades de la Parròquia, de més de 60 anys d’edat.

Per a aquesta temporada, el Departament de Social, a través del Servei Gent Gran, ofereix a la gent gran de la Parròquia un total de 14 activitats.

Cursos i Tallers que comprenen tres blocs principals: “L’Expressió” – “La Ment” – “El Cos”.

 

L’Expressió

En aquest apartat, hi haurà el Cant Coral – amb la participació dels 30 cantaires de la Coral de la Casa Pairal -, un Taller d’Art – amb pintura i dibuix -, les trobades del Cafè-Tertúlia, un Curs de Fotografia Digital – amb taller pràctic -, i els cursets de Sardanes, per aprendre a ballar-les.

 

La Ment

En aquest bloc, molt específic, s’hi ofereix la possibilitat de participar en un Curs de Memòria – amb exercicis i tècniques per a adquirir habituds de manteniment -, Tallers de Txi Kung, Tai Txi Xuan i Ioga – per harmonitzar cos i ment -, un Taller de Relaxació i un Curs d’Informàtica i Internet, per a descobrir les noves tecnologies i les seves aplicacions.

Es proposa als membres del col·lectiu de la gent gran quetre activitats per exercitar el cos mitjançant l’activitat física, amb l’Aquagim a la piscina, amb dos nivells de pràctica, el curs de Fitness, per mantenir la condició física, el curs de Gimnàstica de Manteniment – exercicis, jocs, danses i estiraments -, i el ball de Country – ball del típic country i adaptacions de danses tradicionals.

Les diferents i variades propostes dels cursos i tallers aniran desenvolupant-se en localitzacions diverses segons les activitats i disciplines.

Tindran lloc al Punt Informació Gent Gran, a la Casa Quim de Dolsa i a la Ludoteca de Santa Coloma, al Centre Cultural la Llacuna, a la psicina Centre Esportiu dels Serradells i a la Sala Polivalent d’Esports.

 

Formació, intercanvi, ajuda i servei de biblioteca

A més de poder participar activament a la formació de l’Aula Magna i a l’activitat del Banc del Temps, els membres d’aquest col·lectiu també rebran tota mena d’informació, assessorament i orientació al Punt Informació Gent Gran, on gaudiran de connexió gratuïta a Internet i del préstec de llibres.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.