Coca-Cola European Partners Iberia, empresa que comercialitza a Catalunya marques tan conegudes com Coca-Cola i Fanta, i la distribuïdora andorrana DISAND, SA amb la col·laboració del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior organitzen el Premi Coca Cola de Relat Breu d’Andorra, adreçat als alumnes de 14 anys de tots els centres educatius del país i que aquest any celebra la 10 edició.

El concurs consta d’una fase escolar, en què participen gairebé 900 alumnes de 14 anys i d’una fase final, en què els 2 alumnes de cada classe escollits per representar els seus centres educatius, elaboren un relat en llengua catalana, castellana o francesa, a partir d’una frase donada.

Un jurat format per professors dels tres sistemes educatius, escull els treballs finalistes de cada llengua. Un segon jurat, format per personalitats de l’àmbit de la cultura i l’educació d’Andorra resol la classificació final.

En aquesta 10a edició, 133 alumnes dels 9 centres de 2a ensenyança d’Andorra han participat en la Fase Final duta a terme els dies 22 de març (llengües castellana i francesa) i 29 de març (llengua catalana) al Centre de Formació Professional. D’aquests 133 alumnes, 53 ho han fet en llengua catalana, 47 en llengua castellana i 33 en llengua francesa.

Per celebrar el 10è aniversari, l’organització ha previst un acte amb l’actuació musical del grup andorrà Madretomasa i amb una major assistència de públic ja que, a més dels premiats, també estarà obert a tots els alumnes que hi han participat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada