Els freestylers estrenen temporada a l’Snowpark de Vallnord

pal-arinsal

Vallnord va inaugurar la temporada el darrer dia 2 de desembre amb 35 pistes i 30 remuntadors,a més de diversos mòduls per a la pràctica del freestyle, els únics en tot el Pirineu. Els esquiadors van poder gaudir d’una línia amb set mòduls que es mantindrà al llarg del pont. El primer cap de setmana de la temporadava donar el tret de sortida al pont de la Puríssima amb una afluència i unes condicions excel·lents. Vallnord – Pal Arinsal i Vallnord – Ordino Arcalís treballen per poder ampliar el nombre d’instal·lacions.

Vallnord – Pal Arinsaldisposa degairebé el 60% de les seves pistes i aproximadament el 80% dels remuntadors gràcies als treballs d’innivació que permeten mantenir els gruixos de neu pols entre els 10 i els 50 centímetres a les cotes més altes. A més de les tasques per ampliar la superfície esquiable, cal destacar el funcionament dels nous serveis i activitats complementàries.

El Xalet Iglood’Arinsal, restaurant reformat en la seva totalitat, estrenarà aquest cap de setmana i es presenta als usuaris amb una oferta variada que, la primera setmana, es donarà a conéixer sota preus especials. Encara pel que fa a restauració, Pal ha obert el redissenyat El Rústic de la Caubella, que ha millorat el self-service amb el segell biobio que acredita l’origen ecològic dels seus productes.

Vallnord –  Ordino Arcalís, per la seva orientació i característiques intrínseques aconsegueix mantenir uns gruixos de neu pols superiors als 20 centímetres en les zones de menor alçada que superen els 50 en les cotes altes, la qual cosa permet posar a disposició la meitat de les pistes. De fet, avui mateix s’han ampliat els quilòmetres esquiables tot obrint la pista de La Portella del mig. Les condicions es mantindran al llarg de la setmana festiva i es veuran acompanyades per unes temperatures que asseguren el bon estat de la neu.

La recuperació de la gestió del restaurant del Refugi de les Portelles, el més alt del país, és un dels punts més destacats de la temporada a Vallnord – Ordino Arcalís pel que fa a restauració, que també ha incorporat el reconeixement als productes ecològics que proporciona el Self-Service. Amb tot, l’aposta pels serveis complementaris es referma i se situa, juntament amb l’àmbit familiar, en un dels aspectes de major importància de l’estació.

Els usuaris prefereixen Vallnord i així ho desvetlla la seva rellevància a les xarxes socials. El més recent rànquing sobre influència digital situa Vallnord en el top pel que fa a les estacions peninsulars amb major visibilitat a través de les pàgines de relació social, sent l’estació que major nombre de seguidors acumula a través dels seus diversos perfials a Internet.

(Text i foto: Vallnord)

TOTES LES NOTÍCIES