El Grup de Folkore “Casa de Portugal” participa en un intercanvi cultural a Mallorca

grup-folklore-casa-portugal

El  Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’ ha tornat aquesta matinada de Mallorca on va participar en un intercanvi cultural amb l’Agrupació Aires d’Andratx.El dia 8 de setembre, després d’una estada a Barcelona van embarcar en el ferri carregats amb els vestits regionals i il·lusionats amb aquest viatge que els duria a Palma.

Arribats allà el dia 9, van fer una visita guiada pel centre històric de l’illa i per la nit van fer la primera actuació. La plaça major de S’Arracó a Andratx va ser pint de trobada cultural per una vetllada de folklore a càrrec de l’Agrupació Aires d’Andratx i el Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’ seguint-se un sopar de germanor.

El dia següent els membres del Grup van poder gaudir d’una diada a la platja de Camp Mar, una de les més maques d’Andratx i al final de la tarda es van desplaçar a la localitat de Llubí, situada al centre geogràfic de Mallorca on juntament amb el grup amfitrió i l’Agrupció Taperers en Festa de Llubí van proporcionar una tarda nit de folklore tradicional mallorquí i portuguès de la mà del Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’ d’Andorra.

La tornada al Principat d’Andorra va ser ahir diumenge on els membres del Grup van poder gaudir del viatge pel mediterrani, amb escala a Menorca inclosa, desprès d’un emotiu acomiadament amb els membres d’Andratx.

L’intercanvi folklòric va sorgir arran d’un intercanvi escolar entre l’Escola Andorrana de Secundaria d’Encamp i l’Institut Baltasar Porcell (Andratx) al febrer i maig, respectivament, on dos membres de les dues agrupacions es van conèixer i van descobrir que compartien també l’amor per la cultura tradicional.

TOTES LES NOTÍCIES