122 corredors a la Marxa i Micro Andorra Fons de Naturlandia

La Marxa i Micro Andorra Fons que es va celebrar diumenge a l’estació de Naturlandia va gaudir d’una molt bona participació en acollir 122 corredors de diferents categories i distàncies. Als 20km els vencedors de la prova van ser els corredors de l’equip nacional espanyol Òscar Jorba i Berta Morral amb un temps de 57’04’’ i 1h06’19’’, respectivament. Als 10km el vencedor en categoria masculina va ser el corredor del Naturlandia Fons, Oriol Gasset, amb un temps de 34’43’’. En categoria femenina la guanyadora va ser Ainhoa Armendariz amb un temps de 35’11’’. A les distàncies de Micro Andorra Fons van participar un total de 72 infants que van gaudir de la jornada nòrdica que es va poder viure a l’estació de Naturlandia i en la que destaquen els pòdiums dels més menuts del Naturlandia Fons, Bernat Gomà i Dot Frases que van finalitzar la seva prova en segons i tercera plaça respectivament.

L’organització va valorar la competició en les seves diferents distàncies i lliuraments com molt positiva, destacant l’al·licient que suposa poder fer el circuit llarg a zones tan boniques com les collades de Pimes o Sarsets en espais tan emblemàtics com els búnquers de la Guerra Civil Espanyola.