Màster Class amb motiu Dia Internacional de Ioga

L’Assemblea General de les Nacions Unides va declarar l’any 2014 instituir el 21 de juny com a Dia Internacional del Ioga. Andorra se suma a aquesta diada amb una Màster Class de Ioga que tindrà lloc el dilluns 20 de juny a les 20.30 al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany.

La classe, oberta i gratuïta per a tothom, està impulsada pel Ministeri de Ioga i Ayurveda del Govern de l’Índia junt amb  l’Organització de les Nacions Unides (ONU) i organitzada a Andorra per l’ Associació  Resident indi a Andorra “Indira”, la Delegació andorrana  de Kundalini ioga i els diferents centres de ioga d’Andorra.

L’acte, que comptarà amb la participació d’autoritats andorranes, començarà a les 20.30 hores amb una presentació acompanyada d’una classe magistral de ioga amb una bona representació de les diferents escoles de ioga del país.

 

PROGRAMA – MÀSTER CLASS POPULAR

  20,00- Recepció de participants. Allà es trobaran voluntaris que ajudaran a situar l’estoreta i coixí per a la Màster Class Popular.

  20,15- Inauguració del Dia Internacional del Ioga per part de les autoritats.

  20,30- Inici de la Màster Ioga Class amb projecció de DVD de 60 minuts. Hi hauran professors de ioga per ajudar-vos durant la classe.

  21,40- Activitat d’introducció a la música i dansa mil·lenària de Bhangra amb música de percussió en directe.

  22,00- Projecció i participació de l’Om Shanti, mantra per la Pau Mundial en referència explicita per la situació actual dels refugiats.

   22,15- Degustació d’un plat típic de l’ India i informació sobre el ioga i les diferents propostes dels Centres i Escoles de ioga del país, en les taules habilitades a l’ exterior de  la sala.

  22,15h- Tancament del Dia Internacional de ioga.

1 comentari

  1. Bon dia.Des de la organitzacio del dia mundial del ioga,us agraim la publicacio de l’event,pero hi ha un petit error,pero molt important,es fara al Prat del Roure,d’Escaldes.
    Si ho poguessiu corregir estariem molt agraits.
    Moltes gracies

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES