Les matriculacions de vehicles pugen un 6% a l’abril

Les matriculacions de vehicles durant el mes d’abril han estat de 324 el que suposa una variació percentual positiva respecte al mes d’abril de l’any anterior del +6,1%.

Les matriculacions de vehicles dels darrers dotze mesos han estat 3.443 el que suposa una variació percentual positiva del +5,3% respecte al període anterior en què es van matricular 3.270 vehicles.

Pel que fa a les dades mensuals ajustades, les matriculacions de vehicles durant el mes d’abril presenten una variació mensual positiva del +1,3%.

Les matriculacions de vehicles durant el mes d’abril han estat de 324 el que suposa una variació percentual positiva respecte al mes d’abril de l’any anterior del +6,2%. El grup “Turismes” destaca amb una variació percentual positiva del +10,6%, i el grup “Motocicletes i Ciclomotors” té una variació percentual positiva del +7,7%. Per contra, els grups “Altres”, amb un -46,2% i el grup “Camions i Camionetes”, amb un -3,4%, han tingut variacions negatives.

Durant el primer quadrimestre del 2016, les matriculacions de vehicles han augmentat un +4,6% respecte el primer quadrimestre de l’any 2015.

Les matriculacions de vehicles dels darrers dotze mesos han estat de 3.443 el que suposa una variació percentual positiva del +5,3% respecte al període anterior en què es van matricular 3.270 vehicles. Les Motocicletes i Ciclomotors i els Turismes, han tingut una variació percentual positiva del +17,3% i +5,9% respectivament, mentre que, Altres vehicles, amb un -12,9% i Camions i camionetes, amb un -16,5%, han tingut variacions negatives.

TOTES LES NOTÍCIES