eventuals estiiu

Aquest dimecres al matí, el cònsols d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón i Eron Estany, han donat la benvinguda als 112 estudiants que enguany treballaran com a eventuals d’estiu al Departament de Turisme d’Andorra la Vella. Amb edats compreses entre els 16 i els 18 anys, tots els estudiants seleccionats han hagut de superar unes proves realitzades a més de 200 candidats. En concret, 20 treballaran com a informadors turístics, 45 com a eventuals d’esports i 47 com a eventuals de social.

Pel que fa a la durada, un primer grup d’eventuals d’estiu s’incorpora a la feina aquest mateix 1 de juliol i el segon grup ho farà a partir de l’1 d’agost, un cop finalitzi el període dels primers eventuals. El cònsol major, Jordi Minguillón, ha destacat la responsabilitat que tenen aquests joves, ja que “són la primera imatge que s’enduran els nostres visitants” i ha afegit que “tots tenen molt clar que estan representant a la seva parròquia”. Per últim, en relació amb les proves de selecció, el cònsol major ha volgut recalcar que “tots els seleccionats són els millors dels seus àmbits”.

(Text i foto: ANA)

1 comentari

  1. 112 estudiants eventuals de Turisme??!! No pot ser! Com és que només se’n veu 19, a la fotografia? És de suposar que els “112” deuen ser el total d’eventuals que ha llogat el comú per a d’altres coses, no? Ostres, quina informació tan mal fotuda…

Comments are closed.