Els Reis d’Orient arribaran en barca al Parc del Segre

La Seu d’Urgell donarà aquest dimarts, 5 de gener, la benvinguda a Ses Majestats els Reis d’Orient amb una cavalcada en la qual hi col·laboren diverses entitats de la ciutat. La rebuda serà novament una de les més singulars de Catalunya, atès que els Reis arribaran a la ciutat, a les 18.30 hores, amb barques a través del canal d’aigües tranquil·les del Parc Olímpic del Segre, on seran acollits per les autoritats locals i per tots els assistents a l’acte.

Des del Parc del Segre, Melcior, Gaspar i Baltasar iniciaran una cavalcada que els portarà pel Camí de la Palanca, el passeig Joan Brudieu, el carrer Lluís de Sabater i el carrer Major, que recorreran de baix a dalt fins arribar a la plaça dels Oms. Tot seguit, a la Sala de Sant Domènec, rebran les claus que els permetran entrar a totes les cases per lliurar els regals i recolliran les cartes dels infants, que els podran saludar personalment.

La regidora d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla,  ha volgut “animar les famílies a sortir de casa per veure l’arribada dels Reis i la cavalcada”. Iscla ha destacat com a novetat el fet que enguany també es podrà lliurar la carta als reis a la bústia reial que encapçalarà tot el recorregut de la cavalcada. Aquesta possibilitat s’ha pensat per als infants i famílies que no puguin o bé no vulguin quedar-se a la recepció prevista com cada any a la Sala de Sant Domènec. L’altra novetat és que els dolços que es repartiran enguany a la cavalcada són caramels sense gluten.

Agraïment als col·laboradors

Sílvia Iscla també ha expressat “l’agraïment a les AMPA de les escoles del municipi –Albert Vives, Pau Claris, La Salle, La Valira i Castell-ciutat- per la seva col·laboració en la benvinguda a Ses Majestats”. Un reconeixement que també fa extensiu a la Comissió de Festes, el Parc de Bombers de la Seu, el CHPA Cadí, BatukaSeu, el Club Cadí Canoë-Kayak, RàdioSeu, el Parc Olímpic del Segre, la Rolling Band, elsDiables de l’Alt Urgell i els treballadors de l’Ajuntament.

TOTES LES NOTÍCIES