1117 joves gaudeixen de divertiments aquàtics als Serradells

Aquaparc-1Des de les 17.00 hores del divendres 24 i fins a les 21.00 hores del divendres 31 d’octubre, el primer Aquaparc Serradells, instal·lat a la piscina olímpica i la piscina d’aprenentatge del Centre Esportiu dels Serradells, condicionades com a parc aquàtic i zona lúdica durant vuit dies de les vacances escolars de Tots Sants, va ser oberta a tots els públics 7 hores diàries i va atreure un total de 1.117 joves.

A la piscina olímpica, de 50×11, s’hi va emplaçar 6 inflables: una pista blava amb circuit d’obstacles i tobogan, un balancí gegant, una pista “Cocodril” amb inflable gegant, un tobogan aquàtic, una pista groga amb circuit d’obstacles i tobogan i també un tobogan de pista lliscant i a la piscina d’aprenentatge, hi havia materials recreatius diversos destinats exclusivament a infants menors de 6 anys.

L’Aquaparc va ser vigilat i controlat permanentment per 6 monitors socorristes, amatents al comportament dels practicants, implicats en la diversió dels joves i responsables del respecte escrupolós a la capacitat màxima d’afluència en el recinte, fixada en 150 persones.

El dia amb més visitants va ser el dimecres 29, amb l’assistència de 249 infants, i la jornada amb menys afluència fou el dissabte dia 25, amb la participació de només 31 practicants.

El dia 24 d’octubre les instal·lacions foren obertes gratuïtament a tots els abonats al Centre Esportiu dels Serradells.

TOTES LES NOTÍCIES