Les dues estacions de les Valls del Nord han estat el destí de més de 110.000 persones al llarg de les vacances nadalenques, compreses entre els dies 23 de desembre de 2017 i el 7 de gener de 2018. Les intenses nevades de la darrera setmana de l’any han fet que milers d’esquiadors hagin acomiadat el 2017 i rebut el 2018 amb les pistes d’esquí d’Arinsal, de Pal i d’Ordino Arcalís en les millors condicions i amb un alt percentatge d’obertura. Amb tot, l’usuari torna a casa satisfet pels dies a Vallnord i deixa nivells d’afluència similars a la darrera temporada i una xifra de despesa que va en ascens. Els dominis de les Valls del Nord clausuren les festes de la millor manera, amb fins a 50 centímetres de neu nova i la previsió que les nevades continuïn les hores vinents.

Visitants contents

En el transcurs de les festes nadalenques la tradició de passar els darrers dies de l’any a la neu s’ha vist incentivada per noves capes blanques arran de nevades intenses al llarg de les vacances, la qual cosa ha deixat molt bon regust en el client i fa que Vallnord afronti amb optimisme les setmanes vinents, amb gruixos de neu acumulada molt per sobre dels 100 centímetres. Vallnord – Pal Arinsal i Vallnord – Ordino Arcalís han tancat aquest diumenge amb més de 50 centímetres de neu nova gràcies a les nevades de les darreres hores i esperen que aquests nivells segueixin en augment, ja que la previsió meteorològica augura més precipitacions. D’aquesta manera, els dominis de Vallnord enceten el període de competicions amb condicions molt positives.

Les estacions de la Massana engeguen amb força el 2018 després de tornar a millorar les dades d’una temporada a l’altra: un 15,5% més de visitants han passat pels dominis de Pal i d’Arinsal durant aquestes festes, davant de les 74.000 persones que el Nadal anterior ja van optar per gaudir de l’esquí, la restauració i de les activitats de neu a la parròquia de la Massana. Així, un cop acabades les festes i havent acollit més de 86.000 persones la darrera setmana de desembre del 2017 i la primera de gener del 2018, Vallnord – Pal Arinsal reprèn la marxa amb gruixos de neu renovats i situats ara per sobre dels 100 centímetres, amb la previsió de mantenir al 100% les seves instal·lacions i pistes d’esquí obertes i de mantenir un ritme de facturació similar al de la darrera temporada, amb el nou edifici del Coll de la Botella com a punt de trobada cabdal per a l’usuari.

Vallnord – Ordino Arcalís, per la seva banda, també manté la tendència a l’alça. Després d’una Puríssima de rècord i també beneficiada per un bon tou de neu nova que ha permès mantenir les cotes entre els 60 i els 120 centímetres el transcurs del Nadal, l’estació ha acollit un total de 24.000 persones, una xifra similar al de la darrera temporada malgrat una meteorologia poc favorable durant bona part de les vacances. En suma, durant el període de Nadal, cap d’any i Reis, l’estació ordinenca ha augmentat la seva facturació en un 18% fruit dels serveis de qualitat proporcionats a l’esquiador, com ara la restauració o les escoles d’esquí, com demostra l’augment de la seva despesa a l’estació. Amb tot, Arcalís continua proporcionant tant pistes d’esquí com zones freeride amb acumulacions de neu que arriben a superar els 135 centímetres i que, amb les nevades de les darreres hores, s’han vist renovades per 50 centímetres de neu.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada