11 detinguts en una setmana per conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues

Edifici del Servei de Policia
Edifici del Servei de Policia. Foto: ARXIU

El Cos de Policia ha procedit a la detenció de 15 persones durant aquesta darrera setmana (del 26 d’abril al 2 de maig del 2021). Les detencions s’han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (2), contra la seguretat del trànsit (11) i altres delictes (2).

Així, el gruix més important ha estat el de conductors sota els efectes de l’alcohol i les drogues. Una desena ha presentat taxes d’alcoholèmia positiva, i un d’ells va protagonitzar un accident amb danys materials. La resta es van detectar en controls rutinaris. Un altre detingut va donar positiu a la proba de control de tòxics salivar.

 

Delictes contra la salut pública

El 27/04/2021 a les 08:23 hores a Escaldes-Engordany, es va detenir un home de 19 anys. Aquesta detenció es va produir en el marc de l’operació “Nòria” i per manament judicial.

El 2/05/2021 a les 18:15 hores a la frontera del riu Runer, es deté un home de 31 anys, en possessió de 2,1 grams de cocaïna, endemés de 16,6 grams de marihuana i 1,9 grams d’haixix, accedia al Principat en un turisme particular.

 

Altres delictes

El 26/04/2021 a les 11:35 hores a Escaldes Engordany, la policia deté un home de 44 anys, com a presumpte autor dels delictes contra la seguretat en el tràfic jurídic, la salut pública, la intimitat i la inviolabilitat del domicili. La detenció es produeix després d’una investigació per falsificació de receptes per a l’obtenció fraudulenta de medicaments.

El 29/04/2021 a les 20:38 hores a Encamp, es deté una dona de 30 anys, com a presumpta autora d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic. Requerits en un domicili particular ja que s’estaria produint una forta discussió entre germanes que deriva en una agressió de la interessada envers l’altra part.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES