11.400 euros en subvencions de projectes adreçats a la joventut per al 2022

11.400 euros en subvencions de projectes adreçats a la joventut per al 2022
Unes joves estudiants. Foto: Arxiu

Aquestes ajuts destinats a projectes adreçats a la joventut pel 2022 tenen com a finalitat la promoció de l’associacionisme juvenil i el suport a projectes d’especial interès per a la joventut. Enguany s’han atorgat un total d’11.434,64 euros, repartits entre els projectes de l’associació de Joves Inquiets, de l’associació Projecte Vida i el Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra.

Entrant al detall, l’associació Joves Inquiets ha rebut 5.395,50 euros per a l’organització del projecte ‘Explora el teu potencial’, que té l’objectiu de treballar la intel·ligència emocional i la prevenció d’addiccions a través de l’esport i dinàmiques lúdiques.

L’associació Projecte Vida ha rebut 2.101,64 euros per organitzar la ‘Primera setmana de prevenció d’addiccions a Andorra’, que pretén informar i orientar als joves sobre el consum de substàncies tòxiques i addiccions comportamentals.

Per acabar, el Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra ha rebut 3.937,50 euros pel projecte ‘Metodologies innovadores per la participació juvenil’, que té per objectiu ampliar el coneixement de la realitat juvenil existent al país.

TOTES LES NOTÍCIES