Laurèdia en Comú presenta la seva candidatura “per recuperar la parròquia”

lcLaurèdia en Comú ha presentat, aquest dijous, la candidatura amb la que concorre a les eleccions del pròxim 13 de desembre amb un “projecte transversal que vol recuperar la força i la vida de Sant Julià de Lòria”.

El candidat a cònsol major, Josep Vila, ha explicat que la parròquia ha de recuperar la força “millorant la gestió financera que actualment fa que hi hagi un endeutament de 22 milions d’euros”. Laurèdia en Comú ha evidenciat que el seu projecte també vol recuperar la vida “revertint la situació actual, ja que Sant Julià té fins a 40 comerços tancats. A més, s’han identificat diverses mancances en l’àmbit social i de joventut”. Per aconseguir-ho, Vila ha indicat que “cal modificar l’estratègia de Naturlandia, millorant-ne la gestió, assegurant-ne els llocs de treball i fent que Sant Julià de Lòria sigui el punt de partida de les activitats de l’ecoparc”.  

Vila ha destacat que compta amb “un equip capacitat i amb experiència en la gestió, un grup de ciutadans que s’estima la parròquia i que treballarà activament per resoldre’n els problemes”.

Text: LC