eurovisioAquest maig farà deu anys de la primera participació de Ràdio i Televisió d’Andorra al festival d’Eurovisió i, per aquest motiu, el web d´aquesta casa ha creat un espai commemoratiu. Es tracta d´un ‘microsite’ en el qual es repassen les sis actuacions, amb videoclips, entrevistes, opinions i fotografies inèdites.

1El 2004 Andorra participava per primera vegada a Eurovisió. Era amb l’actuació de Marta Roure, a Istanbul. L’aventura va continuar cinc anys més, fins al 2009, amb la darrera actuació, la de Susanne Georgi, a Moscou. Aquest maig farà 10 anys de la primera intervenció a Eurovisió i el web d’Andorra Difusió ha volgut recordar aquesta efemèride.

Marta Roure, Marian Van de Wall, Jenny, Anonymous, Gisela i Susanne Georgi van ser els sis representants que van posar Andorra al mapa en un dels festivals amb més audiència a tot el món.

Tot i que mai es va arribar a la final, els Anonymous van ser els que van quedar en millor posició, en la dotzena, a un pas.

Ara, la pàgina d´Andorra Difusió recull sis anys de projectes carregats d´il·lusió i molta feina al darrere per recordar el desè aniversari de la primera participació de Ràdio i Televisió d’Andorra a Eurovisió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada