Xerrada a la Seu sobre “Com criar els teus fills amb amor”

En el marc del projecte del Pla Educatiu d’Entorn i amb la implicació de la comissió de famílies -formada per totes les AMPAS del centres educatius de la Seu d’Urgell- s’ha organitzat una escola de pares on diferents professionals oferiran xerrades i tallers sobre diferents temes d’interès per a les famílies.

La primera activitat d’aquesta escola de pares tindrà lloc demà dissabte, 14 d’abril, amb una xerrada que anirà a càrrec del reconegut pediatre Carlos González, que porta per títol ‘Com criar els teus fills amb amor’. El doctor González és autor de diversos llibres dedicats a la criança, alimentació i salut infantil. Entre d’altres títols destacats cal remarcar els llibres Un regal per a tota la vida i Bésame mucho. La xerrada s’iniciarà a les 11 del matí i es realitzarà al col·legi Pau Claris de la Seu.

En aquesta xerrada, les famílies hi podran anar acompanyades dels seus fills.

Altres activitats

L’objectiu de l’escola de pares és la creació d’espais de participació i trobada de les famílies urgellenques, per tal de poder parlar directament amb un professional sobre temes com la salut i l’educació dels fills.

Les activitats programades dins d’aquesta escola de pares seguiran dijous, 26 d’abril, amb la xerrada del pediatre Òscar Rosell que parlarà sobre ‘Amor en 5D. Cuidar la parella”. Per dimecres, 9 de maig, el pediatre i cap de servei de pediatria del Sant Hospital de la Seu, Jordi Fàbrega, farà una xerrada sobre ‘Accidents infantils: com evitar-los i primers auxilis’.

Ambdues xerrades tindran lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu, a les 21.30 hores.

Per dimarts, 22 de maig, el psicòleg urgellenc Miquel Alet impartirà un taller adreçada a les famílies amb fills a secundària que porta per títol ‘Ens escoltem? Ens comuniquem? Comunicació entre mares i pares, filles i fills’. El taller es realitzarà de set a nou del vespre.

Una altra activitat programada per dissabte, 9 de juny, serà la xerrada/taller ‘Sentir-se estimat per créixer segur’, basat en el conte Els petons perduts de Carlota Valls. L’activitat anirà a càrrec de la mateixa autora del llibre i d’Andrea Zayas, il•lustradora del mateix conte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *