Visita del ministre algerià del Turisme a la capital

Aquest dijous 12 d’abril, a les 17.00 hores, el ministre del Turisme i de l’Artesanat de la República Algeriana Democràtica i Popular, Doctor Smaïl Mimoune, ha visitat Casa Comuna. Hi ha estat rebut per la cònsol major, Rosa Ferrer, acompanyada del cònsol menor, Jordi Minguillon.

La cònsol major ha convidat el visitant a signar el Llibre d’Or de la Corporació, li ha imposat l’Escut d’Argent del Comú d’Andorra la Vella i li ha ofert un llibre fotografies de paisatges de la Parròquia.

El ministre ha obsequiat la cònsol major amb una peça d’artesania de terra cuita al foc, amb un motiu típicament algerià, emmarcada.

Els mandataris han mantingut una trobada de 30 minuts de durada en la qual hi ha hagut un intercanvi d’informació sobre el turisme en general i, particularment, en referència a les característiques que conformen els sectors turístics a Algèria i al Principat d’Andorra.

El ministre algerià s’ha mostrat molt interessat per les particularitats institucionals del nostre país i per la peculiar estructura territorial que constitueixen les Parròquies.

L’encontre institucional ha permès als mandataris parroquials i al ministre del govern d’Algèria d’establir una cordial relació i una més aprofundida coneixença personal, així com d’entaular un nou lligam entre els dos països.

(Foto: AFC)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *