VIII è Trofeu de tardor de Gimnàstica Artística,  al Centre Esportiu dels Serradells

El passat dissabte 25, va tenir lloc al Centre Esportiu dels Serradells el 8è Trofeu de Tardor de Gimnàstica artística, tant en la modalitat Femenina com de la Masculina. Es tracta de l’única competició de gimnàstica artística d’abast internacional que es celebra al Principat d’Andorra. La competició va ser organitzada pel Club Artística  Serradells, amb el suport del Comú d’Andorra la Vella i la Federació Andorrana de Gimnàstica. També hi varen participar les gimnastes de la Secció Artística d’Encamp (SAE) que juntament amb les del Club Serradells va fer alguns podis.

Van ser un total de 120 esportistes, 20 de Gimnàstica Artística Masculina(GAM) i 100  de Gimnàstica Artística Femenina (GAF) pertanyents als clubs gimnàstics següents: AE Sant Andreu, Club Gimnàstic Benicàssim, Club Gymnàstic Betxi, Martorell Gimnàstic Club, CGE Les Moreres, Club Esports Vendrell, Club Alcarràs, Gimnàstica Club Llenas, Gràcia Gimnàstic Club, Club Gimnàstic Sant Boi, a part dels dos clubs andorrans que ja em mencionat abans .

Entre les gimnastes andorranes, s’ha de destacar el primer lloc obtingut per l´Ona Betrian del Club Artística dels Serradells, en  la categoria Benjamí,  així com el tercer lloc de Lucia Gonzalez que va quedar tercera en la mateixa categoria. La segona classificada va ser la Marina Olmo del Gimnàstica Club Llenas.

Tanmateix,  la Secció Artística Encamp (SAE) va fer un bon paper i en la categoria junior, va assolir el primer lloc la Berta Riera. En la categoría Aleví  va quedar segona al pòdium la Maria Lòpez, mentre que la Clàudia Masschelein va quedar en tercer lloc d’aquesta mateixa categoria. Per altra banda,  l’Alba Armenta va quedar tercera en la categoria Infantil.

El campionat ha estat molt positiu per a tots els participants perquè els resultats confirmen que la Gimnàstica Artística Andorrana té un bon nivell en la base, un fet que han demostrat una vegada més, al Centre Esportiu dels Serradells d’Andorra la Vella el passat cap de setmana.

Foto: Secció Artística d’Encamp (SAE)           

Silvia Sistere ha dit a FaceBook que li agrada aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*