Vídeo promocional de Màxima6

12 comentaris

 1. Primer, demanar excuses al Borinot, el missatge anava per el Titot. Segon, no he dit que per dir “que fan l’orangután” sigui ningú masclista… he dit “sona masclista”. Tercer, tots els que doneu bons consells, i opinions, sense identificar-vos, per mí, sou uns covards, per més masclista que soni. I si no és així, Barretina Venjadora, t’agrairia em diguessis com se li diu a aixó!!! Ah… i pixo asseguda, com pots veure a la foto, sóc una dona.

 2. Felip tranqui, que no he dit res que no sigui veritat. estàs dels nervis! Només he comentat que si fossin homes i algú digués que estan fent l’orangutan ningú s’esveraria.Que no trobo correcte que la gent consideri masclisme dir això. O no puc opinar sense que m’insultis? Apa, no vagis a dormir sense prendre la pastilla. Ah, Espe, dir que el pitjor que pot ser un home és ser un covard això si que es masclisme.

 3. Espe, em sembla que pixes fora de test. Al video, siguin homes o dones, estan fent l’orangutan. Dir que això es ser masclista, es tenir la pell molt fina.

  1. Barretina (PFFF) Et deus mirar força sovint al mirall per saber què és fer l’orangutan. La gent com tu és la que fa que el lloc on respireu faci olor de cubell d’escombreria. La gent com tu és la que impedeix que el lloc on viviu millori cada dia. La gent com tu és la que fa d’aquest món un lloc pitjor a cada moment.
   Deixa de mirar-te al mirall i potser, només potser, igual algun dia comences a tenir l’ombra d’una persona. I, ja de pas, et dono una informació que algun dia igual et pot servir: la imbecilitat és una patologia mental. No té cura.

 4. Es fàcil parlar d’amagadetes… tots em veieu el nom i la cara! Borinot… jo no havia dit TU fossis masclista, havia dit, que sonava masclista. Doncs bé, ara, i desprès de la lliçó de moralitat que has pretès donar-me, t’ho diré directament: no sols ets un masclista, ets també un prepotent i el que pitjor que pot ser un home, un cobard! Discutir amb un no-identificat, la veritat, sem fa una mica raro.

  1. No he pretès ni pretenc donar cap lliçó de moralitat a ningú, em sembla que t’has confós de nom. Tothom és lliure d’opinar el que vulgui. I per això mateix opino que no m’agrada l’anunci i això no té res de masclisme, no és més que qüestió de gustos.

 5. Doncs a mi m’encanta!! I el missatge que passa té molta força. Llàstima que alguns ni es molestin a pensar un xic!!

  1. Posats a adjectivar, el teu comentari em sembla fora de lloc, poc democràtic i gens tolerant. Si es pretén liderar i jutjar la tasca pública, primer cal predicar amb l’exemple, no et sembla?

   1. Noto certa por en els comentaris, molta ignorància, molta barroeria i una gran dosi d’ignorància.
    Per cert, Borinot, t’ho diré clar per que ho entenguis: ets un [terme suprimit] integral, però potser que la teva condició simiesca et permet reconéixer gestos identificatius on hi ha éssers humans. Quan vas sortir de la selva?

 6. Vaja promoció, unes dones fent l’orangutan.

 7. Llàstima, primer vídeo i primera relliscada. Plagi d’imatges d’una publicitat i us de l’expressió gent “corrent”. No és català. És un castellanisme. Es confirma que no han llegit tot el Manuel Digest.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES