Vídeo de la detenció d’un home després d’una persecució policial des de la frontera fins a Encamp

La  Policia ha detingut un resident que es va saltar un control policial a la frontera amb Espanya i una altra a Sant Julià i va haver de ser perseguit pels agents fins que el van controlar a Encamp. A més, el servei d’ordre ha detingut tres persones acusats de maltractaments en l’àmbit domèstic.

Aquest diumenge, un resident de 31 anys que va entrar al Principat amb un turisme amb plaques andorranes, es va saltar un control policial de la frontera del riu Runer i va fer cas omís d’un altre a l’entrada de Sant Julià de Lòria. Els agents del servei d’ordre van iniciar un dispositiu de seguiment i finalment va ser controlat en un carrer d’Encamp. L’home ha estat detingut per delictes contra la seguretat del trànsit i contra la funció pública, conducció temerària amb perill concret contra les persones i resistència i desobediència greu als funcionaris policials.

A més, els agents del servei d’ordre van detenir fa uns dies un home i una dona residents de 21 i 22 anys, respectivament, per maltractaments físics en l’àmbit domèstic. Els fets haurien passat a casa seva, on s’havia produït una desavinença conjugal. Finalment, a Encamp es va detenir a un turista de 32 anys també per maltractaments físics en l’àmbit domèstic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *