Victòria contundent de l’Andorra Hoquei Club contra el Cassanenc, 12 a 2

El cap de setmana amb doble cita per a l´Andorra Hoquei Club va començar ahir de la millor manera, amb una victòria contundent contra el Cassanenc per 12 a 2.

Els tricolors van deixar el partit gairebé sentenciat a la primera part. Amb un joc ràpid i una gran definició en el contracop, l´equip de Roger Corral va marxar en el marcador amb un parcial de 6 a 0. El Cassanenc va reaccionar abans del descans i el primer temps va finalitzar amb un marcador de 7 a 2. L´Andorra va ampliar la renda amb cinc dianes més a la represa. A les cinc d´aquesta tarda els tricolors jugaran també al Comunal el partit ajornat contra el Ripoll. Una victòria els faria escalar al segon lloc de la taula, en posició d’ascens directe.