Una vintena de participants al “Sigues Jove”

La sala de la Closeta de la Massana ha estat l’escenari del campionat recreatiu organitzat pels comuns d’Ordino i la Massana en el marc del “Sigues Jove”, un programa d’activitats lúdiques i divertides però alhora també formatives, ja que per la setmana que ve s’ha programat un taller de photoshop, per iniciar els joves en el retoc digital de les imatges. Seran els dies 11, 12 i 13 d’abril al Punt d’Informació Juvenil d’Ordino.

Aquesta tarda s’ha disputat la final dels campionats de futbolí i hoquei aire, en els quals hi han participat una vintena de joves d’entre 12 i 17 anys. En futbolí, els guanyadors han estat Hugo Gonçalves i Joao Ferreira, mentre que la segona posició ha estat per Tiago Afonso i David Rodrigues. En hoquei aire, la primera posició ha estat per Marc Rico.

L’entrega de premis ha anat a càrrec de les conselleres de Joventut de les dues parròquies, Gemma Riba i Natàlia Cusnir, que han destacat que es continuaran programant activitats adreçades als joves, sempre d’acord amb els seus gustos i preferències, ja que el més important és que s’ho passin el millor possible durant les vacances escolars.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *