Un jove de 17 anys mor en un accident de moto a l’avinguda de Salou

Un jove de 17 anys ha mort en un accident a l´avinguda Salou aquest dijous cap a un quart de nou de la nit. El noi viatjava d’acompanyant en una motocicleta que ha sortit de la via per causes que, de moment, es desconeixen i ha acabat impactant al lateral de la via. La persona que conduïa la motocicleta ha resultat ferida de gravetat i ha estat traslladada a l´hospital Nostra Senyora de Meritxell.

La policia investiga les causes del sinistre, que estan sota secret de sumari. L´accident ha tingut lloc a l´altura de la benzinera de la CG-1 abans de la rotonda del Prat Salit. La motocicleta circulava en sentit sud.

Els equips d’emergència s’han dirigit immediatament al lloc dels fets però no han pogut fer res per reanimar la víctima. Un dels carrils de la carretera s´ha hagut de tallar al trànsit mentre intervenien els equips d´emergència. 

34 comentaris

  1. Mucho animo a toda la familia pero especialmente a la mami, quien la conozca que la ayude que no la dejen sola nunca, os necesita mas que nunca. D.E.P descansar en paz

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *