Un Govern que genera moltes expectatives

No sabem si l’actual Govern ho farà millor o pitjor que l’anterior, però una cosa és segura: hi ha un cert sentiment d’il·lusió generat per l’arribada al poder de Demòcrates per Andorra (DA), cosa que no és poca si es tenen presents les circumstàncies per les quals està travessant el país en aquests moments.

Potser també ho va haver, aquest sentiment d’il·lusió, quan els socialdemòcrates van entrar a governar amb la promesa del canvi ara fa dos anys, però aleshores va durar poc quan es va veure que la manera de fer i les actuacions concretes eren ben poc diferent a les que havien aplicat durant més de deu anys els successius governs liberals. Tant de bo en aquesta ocasió no passi el mateix i les moltes esperances dipositades en el nou Executiu es tradueixin en solucions per als molts problemes que s’han de resoldre.

En aquest sentit, el Govern avui constituït s’haurà d’esforçar al màxim per no decebre les grans expectatives que la població hi té dipositades. De moment, el cap de Govern, Toni Martí, ha insistit de nou que cal ajudar les empreses i les persones que ho estan passant malament. I això és positiu perquè demostra que està en contacte amb la realitat, una realitat de la qual els polítics no s’haurien d’allunyar mai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *