Torna el BIC – FutSal

Una nova edició de la BlauGrana International Cup – BIC FUTSALtruca a la teva porta el proper cap de setmana, dies 6 i 7 de febrer, perquè en aquesta 3a edició ens hem tornat bojos i em llençat la casa per la finestra, organitzant l’únic torneig de futbol sala de base i internacional que es disputa al nostre país. Vina a gaudir de l’espectacle!

Aquest any ampliem en una categoria, per donar cabuda als alevins, iniciem la participació del futbol femení i passem de 8 equips participants a 20, el que consolida encara més el nostre torneig que portarà il·lusió, joventut, amistat i respecte, però sobretot molt esport de base al nostre país.

L’objectiu de la 3a edició del BIC FUTSALés el mateix que el va veure néixer: oferir l’oportunitat als joves jugadors de gaudir de l’esport, que més els agrada, competir amb Fair Play i fomentar el respecte i l’amistat amb els rivals, doncs tenim molt en compte la ja cèlebrae frase del Baró Pierre de Coubertin: “El més important de l’esport no ésguanyar, sinóparticipar, perquèl’essencial de la vida no ésl’èxit, sinóesforçar-se en aconseguir-lo”.

El BIC FUTSALcompta amb el suport del Comú d’Andorra la Vella i amb el dels nostres patrocinadors Forn del Barri, Web Gestió, Cristalleries Valira, Supervisió, McDonald’s, Financera d’Assegurances, Cent Mobel, Digui i el Club de Billar Joseff, sense els quals no hauríem pogut fer possible aquest nou salt de qualitat del nostre torneig.

Tenim confirmada la presència dels 4 equips finalistes de la passada edició, el Gimnàstic de Tarragona com a campió, el FC Encamp, subcampió, el FC Santa Coloma i el CE Carroi, que aportaran equips a les dues categories del masculí, els alevins del CE Sanlòriaaixí com altres equips de la lliga catalana de futbol sala com el FS Sant Cugat, el CE Sant Julià i el CEC La Seu.

Creiem fermament que el futbol femení s’està convertint en un esport que creix a passes agegantades i que cada vegada atrau més participants i més públic als seus partits, principalment pel bon joc que estan desenvolupant els grans equips i sobretot per la dedicació i l’estima que demostres els seus entrenadors/es i jugadores.

Per aquest motiu hem volgut promocionar-lo, incloent la vesant femenina,en la que aquest any comptarem amb la Selecció d’Andorra, que haurà d’enfrontar-se a tres equips catalans, FSF Bon Salvador, AEFS Masnou Interdinàmic i CEC La Seu en el que promet ser una competició de qualitat i bon futbol.

En aquesta ocasió s’ha dotat dels premis següents per tal d’agrair la participació de Clubs i jugadors, i de premiar l’esforç que faran durant el torneig:

  • Els 3 equips guanyadors del BIC FutSal rebran la Copa de campió i un obsequis de McDonald’s.
  • Els jugadors inscrits i el cos tècnic dels tres primers equips classificats, rebran també la medalla corresponentque els acredita individualment, or, plata i bronze, amb un disseny exclusiu.
  • Tots els participants rebran la medalla de bronze commemorativa, un petit obsequi per part de la Ciberpenya BlauGranai un val 2×1 de McDonald’s.
  • Tots els equips rebran també un recordatori de la seva participació i un xec de descompte en serveis del nostre patrocinador tecnològic Web Gestió.
  • Hi haurà trofeus individuals, a cada categoria, per al màxim golejador/a, per al millor jugador/a del torneig i per l’equip menys golejat.

En tot moment podreu seguir l’evolució del torneig a través de la web www.bicfutsal.com, on també hi trobareu més informació.

Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*